מה כולל ייצוג משפטי במליוני שקלים?

  • מה כולל יצוג משפטי במיליוני שקלים?
    מישהו | 08/07/2020 23:55

    אני קורא שנתניהו רוצה לשלם מיליוני שקלים לעורכי דין, על מה יש לשלם מיליוני שקלים לעורכי דין? איזה עבודה הם עושים כבר בשכר של מיליוני שקלים?

    אם הוא זכאי שפשוט יגיד את האמת יביא ראיות עם יצוג משפטי ב-40 אלף שקל ויצא זכאי.

    מה יש לעשות עבודה משפטית במיליוני שקלים?

    • מה כולל ייצוג משפטי במליוני שקלים?
      עו"ד אמיר מורשתי | 13/07/2020 09:27

      פונה יקר, בתיקים מורכבים המכילים ארגזים של חומר ראיות ודיסקים וכפי שפורסם בתקשורת, קיימים 333 עדי תביעה- מוטל על עורכי הדין עבודה של חודשים רק של לימוד חומר הראיות וכשאני מציין לימוד חומר ראיות, הכוונה היא גם להצליב בין כל העדויות בכדי לגלות סתירות וחולשות ראייתיות בתיק- לעיתים מזכר קטן המתחבא בין עשרות אלפי עמודי חקירה, יכול להוות המפתח לפיצוח התיק מבחינת ההגנה. בנוסף, בכדי לנהל משפט ולחקור באופן אפקטיבי כל כך הרבה עדי תביעה, יש צורך להקדיש זמן רב מאוד, ולשלם גם למומחים שונים , כמובן שמשפט כזה אשר יכול להתנהל שנים, למעשה כמעט ומונע מהמשרדים לקבל תיקים נוספים, לבסוף, בתיקים מהסוג הזה עו"ד לבד לא יכול לבצע את כל העבודה ולכן יש לפעול בשיתוף עם מספר עו"ד שייצגו ולהעסיק צוות גדול של עו"ד שכירים שייסייעו בהכנת התיק. כל זה רק על קצה המזלג ועדיין לא אמרנו מילה על הניסיון הרב והמומחיות של עו"ד המייצגים שכמובן אמור להיות מתומחר בשכר הטרחה.

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי