כתב אישום בגין עבירת בניה ישנה

  • הפרת הבטחה שלטונית על יד יועמ"ש של וועדה מקומית
    איתי | 08/07/2020 12:44

    שאלתי -  הוגש נגדי כתב אישום על עבירת בנייה מלפני 30 שנה - סגירת קומה מפולשת-

    בדיון בוועדת ערר בעניין מחלוקת עם השכנים הגובלים בשטחי,על בנייה על הגבול המשותף. התבקשתי על ידי יו"ר וועדת הערר למשוך  את הערר -כדי לא לקבל הוצאות . סרבתי ואמרתי שאגיש עתירה למחוזי .יצאנו מחוץ לאולם הדיונים אני ובא כוחי .

    השכנים באו ואלי בויקשו שאמשוך את הערר כדי שיוכלו לקבל היתר בנייה . סרבתי ואמרתי להם שאעתור למחוזי.

    הם הלכו ודיברו עם התובע של הוועדה המקומית והוא  ניגש  ואמר לי בנוכחות העורך דין שלי שאם אמשוך את הערר הוא לא יגיש נגדי תביעה נגד החריגה. הסכמתי, אבל כמה חודשים אחר כך הוא שלח לי כתב אישום וטען שהוא הבטיח אבל התכוון לקרוואן שיש לי בשטח . אבל על הקרוואן חלה התיישנות אז הוא לא אומר אמת .- השיחה איתו הוקלטה

    האם יש לי סיכוי לעיכוב ההליך על ידי בקשה ליועץ המשפטי בגין הפרת הבטחה שלטונית ?

    • כתב אישום בגין עבירת בניה ישנה
      עו"ד ציפי מרגלית | 13/07/2020 17:02

      איתי שלום,

      לצערי אין לי דרך להעריך סיכויי הליך על סמך המתואר על ידך. יש לבדוק את התיק לפרטיו, לעומק, ולהעריך רק לאחר בדיקה יסודית.

      בברכה,

      ציפי מרגלית, עו"ד
      מנהלת פורום תכנון ובנייה

      רחוב יגאל אלון 94, מגדל אלון 2 תל אביב
      טלפון נייד: 050-6444555 ; מייל: tsipi@margalit-law.co.il