האם מותר לצלם במקום העבודה ע"י עובד אחר?

  • צילום בעבודה
    לאוניד | 08/07/2020 07:25

    בס"ד
    אני עובד כמאבטח ועובד בד"כ משמרות לילה באחד הלילות חשתי עייפות וחולשה .. ושכבתי לישון בביתן השומרים !!
    באותו הלילה מישהו צילם אותי ישן ושלח את התמונות כולל סירטון למנהל סניף שלי (וכמובן שעל פי ההנחיות אסור לי לישון)
    האם הדבר מותר??
    ואם לא?? האם אוכל לתבוע את מי שצילם אותי מפני חדירה לפרטיות , גרימת נזק תדמידי וכו...??
    (כמובן שלא נתתי אישור לצלם אותי בעבודה ולא אמרו לי שעשויים לצלם אותי)
    תודה

    • האם מותר לצלם במקום העבודה ע"י עובד אחר?

      שלום רב,

      מדובר בפגיעה בפרטיות שנעשתה ע"י עובד ולא ע"י המעסיק

      ע"פ הפרטים שציינת מדובר בפגיעה בפרטיות

      בברכה,

      גלית אטיאס, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה
      התעש 20 כפר סבא, בניין בית הפעמון

      טלפון: 052-2643433, מייל: gaor12@gmail.com