הסכם פשרה במסגרת מו"מ

  • הסכם פשרה במסגרת מו"מ
    מירי | 06/07/2020 16:43

    התובע והנתבעים ניהלו מו"מ לצורך הגעה להסכם פשרה.
    לגבי סכום הפשרה הגיעו להסכמה אך לא לגבי הנוסח של סעיפי ההסכם עצמו.

    הנתבעים הם שסרבו לחתום על הנוסח, ודרשו נוסח חריג במיוחד, האם מותר לי להראות לשופט את הנוסח שעליו סרבו הנתבעים לחתום תוך מחיקת סכום הפשרה? או בגלל שזה נכתב במסגרת מו"מ אסור לי להראות לשופט שום דבר? במה מותר לשתף את השופט (מדובר בשופט שלום) לגבי טיוטת הסכם פשרה במסגרת מו"מ?

    תודה רבה