האם ניתן להגיש תביעה בגין עירוי שגרם לנזק?

  • בעיה בניתוח
    שרה | 06/07/2020 12:15

    בעלי עבר ניתוח כיס המרה, בעת ההרדמה החדירו לו את העירוי ליד בצורה שפגעה לו באחד הגידים. לא נאמר לנו כלום לאחר שהניתוח הסתיים ועבר בהצלחה. בעלי הרגיש כאבים כשבוע לאחר מכן. האם ישנה כאן רשלנות? יש מה לעשות?

    • האם ניתן להגיש תביעה בגין עירוי שגרם לנזק?
      עו"ד ורד פרי | 08/07/2020 18:14

      שלום שרה,

      אני שמחה לשמוע שהניתוח הסתיים בהצלחה, ואני מאחלת לבעלך החלמה מהירה.

      התיאור שלך מצביע, לכאורה, על החדרה רשלנית של העירוי, כך שכנראה מדובר ברשלנות. אם בעוד מספר שבועות/חודשים מצב היד לא ישתפר, הכאבים ישארו ואם חלילה תהיה מגבלה כלשהי - אפשר לבדוק את האפשרות להגיש תביעה בגין הנזק שגרם העירוי. לצורך כך צריך יהיה למצוא מומחה מתאים, אשר יציין שהטיפול בעירוי היה רשלני.

      בברכה,

      ורד פרי, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      הרי גלעד 5, רמת גן
      טלפון: 03-6136248; מייל: veredpery@barak.net.il