פרסום כתבי טענות ללא פרטים מזהים - תקין?

  • האם פרסום כתב טענות מהווה פגיעה בחיסיון עו״ד-לקוח
    לוליק | 04/07/2020 23:53

    האם - לאחר פרסום פסק דין במאגרי המידע המשפטיים (פרסום שכולל את שמות הצדדים, כגון בנבו או בתקדין)) - רשאי העו״ד המייצג להפיץ לצרכי לימוד את כתב הטענות ששימש אותו בהליך (למשל, בתוך חוברת לימוד)? הפרסום ייעשה ללא ציון שמות הצדדים (למרות שאלה כבר פורסמו במאגר המשפטי...) אך עם ציון מספר ההליך.

    • פרסום כתבי טענות ללא פרטים מזהים - תקין?
      עו"ד אדם אשכנזי | 05/07/2020 19:11

      לא רואה שום בעיה אתית, אם אין ציון של פרטי הלקוח, ומדובר בתיק שלא חסוי לציבור.

      בברכה,

      אדם אשכנזי, עו"ד
      מנהל פורום אתיקה מקצועית

      רחוב האורגים 21, אשדוד
      טל': 08-6538011  : Adam@an-law.co.il