מחיקת רישום פלילי

  • אלימות משטרתית בגיבוי בית המשפט
    ירון | 01/07/2020 17:21

    ב2014 קרה מקרה ואני וחבר רבנו בשישי בערב זה הגיע לאלימות,

    תוך כדי הקטטה באו שוטרים בלבוש אזרחי והם ישר עצרו ושמו אותי ברכב המשטרתי,הם לא הזדהו כשוטרים,תוך כדי שאני אזוק השוטר מאחורה שאיתי חובט בי בראש ונותן לי בעיטות לצלעות,כל זה בגלל שקיללתי אותו,השוטר שנהג ברכב עצר 100 מטר לפני התחנה כי השוטר שמאחוריה ביקש ממנו כדי להמשיך להרביץ לפני שניכנס לחתנה,

    ביום ראשון הלכתי למצח ביקשתי לפתוח בחקירה כנגד שני השוטרים,אחרי כמה ימים הודיעו שהם סוגרים את התיק כנגדם,

    השוטרים שהרביצו כנראה שמעו שפתחתי תביעה כנגדם והם התקשרו לבחור שרבתי איתו כדי שיגיש נגדי תביעה,הבחור לא הסכים

    כעבור שנה קיבלתי הביתה כתב תביעה:מדינת ישראל כנגד***

    ועליתי למשפט בשלושה כתבי אישום:

    הפרעת שוטר במילוי תפקידו

    העלבת עובד ציבור

    ותקיפה

    מחוץ לבית המשפט הפרקליטות אמרה שהם מוכנים לסגור כנגדי את התיק אם נשלם 1500 ו70 שלצ והסכמנו כדי שלא יפתח תיק פלילי

    היום אני בגיר הלכתי למשטרה להוציא רישום פלילי ותעבורתי כדי להתקבל לעבודה,ורשום שם רישום פלילי

    היום אני מעל 21 ואני רוצה למחוק את הרישום ולהעמיד את שני השוטרים לדין מה לעשות?

    • מחיקת רישום פלילי
      עו"ד ארז אבוהב | 05/07/2020 14:04

      ירון,

      אם הסכמת לאמור בשלושת כתבי האישום, למה אתה כותב בגיבוי בית המשפט? אתה הסכמת לדברים ולא משנה היום הסיבה לכך.

      לא תוכל לתבוע את השוטרים ואין לך מה להלין על תפקודם אחרי שהסכמת לדברים. בטח לא בחלוף מספר שנים, כפי דבריך.

      תוכל לפנות בבקשה למחיקת רישום פלילי.

      בברכה,

      ארז אבוהב, עו"ד
      מנהל פורום פלילי
      מרמורק 3, תל אביב

      טלפון: 054-4684006, מייל: eablaw@outlook.com