מכיר

  • שיטת מצליח
    רן | 02/07/2020 08:02

    בדוח שעות חודשי המעביד רושם לכל העובדים: מספר שעות יומי למשרה מלאה 8.5 שעות. הוא רושם כך על 5 ימים. הבנתי שיש חובה יום אחד קצר יותר. מה הסנקציה כנגדו מעביד על "טעות" זו בשיטת מצליח?

    • מכיר
      עובד1 | 02/07/2020 11:22

      היי
      מכיר את זה.
      יש הרבה מעסיקים שעושים את זה

    • עבודה שבועית במשרה מלאה

      שלום רב,

      במהלך 4 ימים בשבוע יחשב יום עבודה 8.6 שעות, ובמהלך יום אחד קבוע 7.6 שעות.

      כלומר : סה"כ שעות שבועיות בסך 42 שעות ומעבר לכך אתה זכאי לשעות נוספות.

      בברכה,

      גלית אטיאס, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה
      התעש 20 כפר סבא, בניין בית הפעמון

      טלפון: 052-2643433, מייל: gaor12@gmail.com

      • לגלית
        רן | 04/07/2020 21:56

        גלית אמתין לתשובתך. מה שענית היה בסיס השאלה. רק שאלה.י מה הסנקציה נגד שיטת המצליח? קבוע פיצוי? או מה כן