עו"ד שלא טיפל בלקוח

  • עו"ד שלא טיפל בלקוח לאחר תשלום
    חיים | 02/07/2020 10:38

    שלום.לפני מס שנים שכרתי עו"ד (פלילי) אשר לא טיפל בי כראוי, ובהמשך אף הפסיק את טיפולו- לא ענה לי, ואף הפסיק איתי את הקשר לגמרי, כאשר בכלל לא בדק או התעניין מה קורה בתיק שלי. ומעולם לא הודעתי לו על הפסק ייצוג. ונאלצתי לשכור עו"ד אחר.מה הדרכים שמומלץ לפעול מול העו"ד?האם ניתן לתבוע אותו בבית משפט לתביעות קטנות על תשלום שכ"ט ששילמתי?והאם יש טעם להתלונן בלשכת עו"ד? האם זה יעיל והלשכה מתערבת ופותרת את העניין, או שהם רק עושים רישום לעו"ד? מה הפרצדורה להתלונן?תודה מראש

    • עו"ד שלא טיפל בלקוח
      ליאור חאיק, עו"ד | 04/07/2020 00:05

      היי חיים

      הדרך הנכונה היא להגיש תביעה קטנה.

      הלשכה אינה מתערבת במחלוקות לגבי שכר טרחה בין לקוח ועורך דין.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • לא נתן לי קבלה
        חיים | 04/07/2020 21:09

        ראשית תודה,

        במידה והעו"ד לא הנפיק לי קבלה/ חשבונית על התשלום של העיסקה, זה המקום לפנות ללישכה להתלונן על כך? (יש לי איתו התכתבויות שאכן בוצע תשלום)