חודש עבודה בודד

  • עבודה נוספת רק לחודש אחד בלבד האם מחייבת תיאום מס
    שמעון | 03/07/2020 14:45

    אישתי עובדת כסייעת בגן ילדים וזו עבודתה הקבועה. בחופש הגדול חודש אחד נמעביד ממשיך לשלם וחודש אחד הוא לא משלם. בחודש שהוא לא משלם יש קייטנה המופעלת על ידי מעביד חיצוני והוא שמשלם לאישתי בחודש הזה. האם אישתי צריכה לעשות תיאום מס או לא? טופס 101....????

    • חודש עבודה בודד
      עו"ד משה (מוש) גבע | 03/07/2020 19:48

      בעקרון על כל עבודה נוספת צריך לעשות תאום מס.
      אולם לפי השאלה לא מדובר בשני מקומות עבודה בו זמנית, ולכן ניתן לדווח באותו חודש למעסיק הזמני שזו עבודה יחידה וכך שלא יהיה צורך לבצע תאום מס.

      בברכה,

      משה גבע, עו"ד
      שותף ומנהל סניף תל - אביב
      סלי אילון ושות' - משרד עורכי דין מיסים
      יעוץ וליווי מקצועי ומשפטי בתחום המיסים

      רח' הארבעה 28 ת"א
      טל': 03-5084525; מייל: moshe@gevalaw.co.il