אילוץ דיירים להשתתף בעלות ערכאה משפטית

  • אילוץ דיירים להשתתף בעלות ערכאה משפטית
    אילנה | 28/06/2020 17:54

    בשטח ציבורי בין כמה בניינים משותפים מתעתדים לבנות בית כנסת . חלק  מהדיירים  רוצים לפנות

    לעורך דין כדי לנהל הליך משפטי נגד העיריה והקהילה שמבקשת לבנות בית כנסת על מנת למנוע הבניה .. עלות ההליך יקרה ורצינו לחלקה בין כל בעלי הדירות שפונות לשטח בו ייבנה בית הכנסת .

    לצערנו ישנם בעלי דירות שלמרות שייפגעו מאוד אם ייבנה המבנה  מסרבים להשתתף במימון ההליך

     המשפטי מסיבות שונות .. האם יש דרך לאלצם להשתתף במימון התביעה המשפטית ? במידה ולא

    ישתתפו עלול להיווצר מצב שלא נוכל שאר בעלי הדירות  לממן זאת ואז כולנו נסבול בעתיד כאשר יקום בניין  מול ביתנו . מה עלינו לעשות ?

    • אילוץ דיירים להשתתף בעלות ערכאה משפטית
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 02/07/2020 11:42

      שלום אילנה,
      לא ניתן לחייב דיירים להשתתף בעלות ההליך המשפטי כנגד העיריה.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com