תביעה בגין עיכוב טיסה

  • איחור בטיסה
    סימה | 01/07/2020 15:01

    נסעתי בטיול מאורגן בטיסת קונקשיין. הטיסה מהארץ יצאה באיחור ופיספסנו את טיסת ההמשך.

    אם אני תובעת חברת התעופה על פי חוק שירותי תעופה ודורשת את הפיצוי הסטטוטורי הקבוע בחוק (עבור "טיסה שבוטלה" לגבי הטיסה השניה) - האם אני יכולה לתבוע את החברה גם בגין נזקים אחרים שנגרמו לי כתוצאה מהאחור למשל עוגמת נפש ואובדן ימי טיול, או שברגע שאני דורשת את הפיצוי הסטטוטורי אני לא יכולה לדרוש את שאר ההפסדים? האם מדובר בנזקים מצטברים או חלופיים?

    האם אני יכולה לתבוע את חברת הטיולים בגין נזקים תוצאתיים אלה?

    מה אני יכולה לתבוע מכל חברה?

    • תביעה בגין עיכוב טיסה
      ליאור חאיק, עו"ד | 03/07/2020 23:59

      היי

      אפשר להגיש תביעה בגין פיצוי סטטוטורי ולתבוע בנוסף נזקים נוספים אותם ניתן להוכיח.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com