שיק סחיר

  • שיק סחיר
    אלון | 01/07/2020 14:48

    קבלתי שיק סחיר בלי שם מוטב. השיק התקבל אצלי מאדם שקבל השיק מצד שלישי. מי שמסר לי שמו לא נרשם בשיק. יש בעיה עם זה? השיק חזר . תהיה בעיה בהוצלפ כי איש הביניים שמו לא רשום? יש פה בעיה חוקית? מה בדיוק? אפשר לקבל הסבר והבהרה

    • שיק סחיר
      עו"ד טליה שנברגר | 01/07/2020 17:04

      אלון שלום רב,

      שאלתך אינה מתאימה לפורום זה.

      אתה מוזמן להפנות את השאלה לפורום דיני הבנקאות שלנו ולפורום ההוצאה לפועל שלנו. המומחים בתחום ישמח להשיב לך על שאלותך.

      בהצלחה

      בברכה,

      טליה שנברגר, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5363408; מייל: talyashenberger@gmail.com