אנא פנה לפורום דיני נזיקין

  • פאשלה של בנק בהעברת זה״ב
    גל | 01/07/2020 14:16

    היי,

    בשבוע שעבר ביצעתי העברת זה״ב לחשבון מניות שיש לי אצל Interactive Brokers.

    הפקידה בבנק עשתה מספר טעויות וגם הבנק עצמו וכתוצאה מכך הכסף (100 אלף) לא עבר בזמן ונאלצתי לא להשקיע באותו יום המסחר. למחרת סידרתי את הנושא.

    מנהלת השירות ביקשה ממני לקמט את ההפסדים שלי כמה שאני יכול ושלוח לה. לאחר ששלחתי ציינתי את ההפסדים גם בשער הדולר וגם במניות שתיכננתי להשקיע.

    לאחר בדיקה חזרה אלי ואמרה לי שרק על שער הדולר תוכל להחזיר אבל על המניות אי אפשר לדעת מה היה ולכן אי אפשר להחזיר.

    השאלה שלי זה האם יש עילה לתבוע את הבנק על רשלנות ולאלץ אותי להחזיר עוד כסף גם אם הוא ספקולטיבי כי בגללם נאלצתי לא להשקיע בזמן שלא רציתי.

    • אנא פנה לפורום דיני נזיקין
      עו"ד עינב יונסוף וייס | 01/07/2020 14:42

      בברכה,

      עינב יונסוף וייס, עו"ד
      מנהלת פורום עורכי דין

      יחזקאל שטרייכמן 2, תל אביב
      נייד: 054-4250168; מייל: ejweiss.law@gmail.com