מה קןרה לאחר שהחייב הגיש התנגדות ?

  • בקשה להתנגדות לביצוע שטר שהועברה לבימ"ש שלום
    נורית | 25/06/2020 11:56

    שלום רב !

    השכרתי דירה לבחור שעזב את הדירה כחודש לפני סיום החוזה וביטל את השיק האחרון.

    שמתי את השיק בהוצל"ם והוא הגיש בקשה להתנגדות לשטר שהגיעה לבימ"ש השלום.

    מה עושים עכשיו?

    תודה רבה

    • מה קןרה לאחר שהחייב הגיש התנגדות ?
      עו"ד נילי רובינוב | 28/06/2020 07:54

      שלום וברכה, לאחר שהוגשה התנגדות לבקשה לביצוע שטר, ההתנגדות מועברת לבית המשפט המוסמך ונקבע דיון. ככל ואינך מיוצג אני ממליצה לך לפנות לעורך דין הבקיא בתיק לצורך ייצוגך בתיק לרבות חקירת החייבהעל התצהיר ועוד

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטת רגל והוצאה לפועל

      מגדל לוינשטין, דרך מנחם בגין 23, קומה 5, תל אביב
      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com

      • תראי מה שאלתי ומה ענית כמו רובוט
        יוסי | 28/06/2020 19:06

        אני שאלתי האם הצד השני לאחר שעברו 30 ימים מפתיחת התיק בהוצאה לפועל, האם הוא יכול להגיש התנגדות? או שהנתבע פיספס את המועד????