האם החייב יכול לבקש לצאת מהליך פשיטת רגל?

  • פרישה מפשיטת רגל
    דניאל | 25/06/2020 10:30

    שלום וברכה,
    מי שנמצא בהליך פשיטת רגל ומומש לו נכס אחד שהיה לו חצי בו,והוא רוצה לצאת מההליך עקב סחבת בתיק ולעבור להוצל"פ (איחוד תיקים),מה קורה לסכום שנצבר בקופת הפש"ר?
    אם יש נכסים נוספים לממש,האם ימשיך תהליך מימושם למרות שהחייב כבר לא מעוניין בפש"ר?
    תודה רבה

    • האם החייב יכול לבקש לצאת מהליך פשיטת רגל?
      עו"ד נילי רובינוב | 28/06/2020 07:41

      שלום וברכה, צר לי לשמוע שאתה חש שישנה סחבת בהליך פשיטת הרגל בה אתה מצוי. ככל ואכן ישנה סחבת אני ממליצה שתפנה לבירור מול המנהל המיוחד ובמידת הצורך אף להגיש בקשה מתאימה לבית המשפט. ככלל, אין באפשרותך לבקש לבטל את ההליך מאחר וזה נתון לשיקול דעת והחלטת בית המשפט בלבד. לתשומת ליבך כי גם אם יבוטל ההליך, בית המשפט מוסמך להורות על המשך מימוש נכסיך...

      בברכה,

      נילי רובינוב, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטת רגל והוצאה לפועל

      מגדל לוינשטין, דרך מנחם בגין 23, קומה 5, תל אביב
      טלפון: 053-3409278 ; מייל: nilirulaw@gmail.com