מניעת סיכון לילד

  • הסכמת 2 ההורים לפעולה מסוכנת- דחוף
    מיטל | 25/06/2020 08:29

    בוקר טוב,
    אודה על תשובתכם בדחיפות, אב בני בן ה-6 מתעקש להרכיב אותו על אופנוע כבד כשאוסף/מחזיר אותו לגן, על כביש מהיר, גני תקווה- רמת גן, וזאת חרף העובדה שיש לו רכב וחרף התנגדותי (אני חושבת שזה מאוד מאוד מסוכן). האם כאמא אין לי שום דרך למנוע אותו מלסכן כך את הילד?! אני לא מצליחה לישון בלילה מרוב דאגה.

    • מניעת סיכון לילד
      יצחק עמרני עו"ד | 01/07/2020 17:01

      במקרה ומדובר בילד קטן את יכולה להגיש בקשה למתן צו מניעה לביהמ"ש לענייני משפחה, ייתכן וביהמ"ש ייתן הוראה המונעת זאת. הכל תלוי הנסיבות.