השפעתה של מחלה כרונית בזמן העבודה

  • האם המחלה יכולה להשפיע על עבודתי?
    יוסף | 25/06/2020 02:28

    שלום, יש לי בעיה ואני מבקש עזרה, זה התחיל מלפני שנתיים בעקבות מחלת מעי רגיז עם הימים ובגלל הכאבים אני עובר עוד קשיים נוספים, לא מצליח לישון טוב בלילות, כאבים כל הזמן, מצב נפשי לא טוב ובמיוחד בתקופה האחרונה, אני רב הרבה עם המשפחה ושובר דברים בבית, כועס ורב עם הילדים והאישה. חיי הזוגיות גם הדרדרו. אני לא מצליח לחיות כמו פעם, אני בדיכאון כל הזמן. בעקבות אי הצלחה לכל התרופות שלקחתי למחלת המעי הרגיז הפנה אותי הרופא לטיפול פסיכיאטרי.............אני עובד הוראה וזה עוד הכניס אותי יותר לדיכאון, האם זה יכול להשפיע עלי ואפסיד מקום עבודה אם יגלו אצלי מחלה נפשית למשל או אם אצטרך לקחת כדורי הרגעה??? המצב שאני עובר לא קל בשבילי גם כאבים גם בעיות במשפחה שהשפיעו עלי עוד, היגעתי למצב שאני נושם ולא חי... האם זה ישפיע על עבודתי בהוראה?. האם כדאי ללכת לטיפול כזה זמני ואמשיך בעבודתי ? האם זה אפשרי ? או שצריך לעזוב את העבודה זמנית ולפנות לביטוח לאומי??מה צריך לעשות?

    • השפעתה של מחלה כרונית בזמן העבודה

      שלום רב,

      מומלץ לגשת לרופא המטפל ולבקש את חוות דעתו

      בנוסף, מומלץ לגשת לרופא תעסוקתי אשר לו יש את היכולת האם להמשיך ולעבוד ועל ההתאמות שניתן לעשות.

      בברכה,

      גלית אטיאס, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה
      התעש 20 כפר סבא, בניין בית הפעמון

      טלפון: 052-2643433, מייל: gaor12@gmail.com