כתב ערבות לשכירות דירה. מה משמעותו?

  • ערבות לשכירת דירה
    ציפי | 23/06/2020 22:13

    האם ניתן  לנסח לבד את כתב הערבות?

    אם כן, האם הערב/ים יכולים להגביל את הערבות בסכום :  עד לסה"כ החוב בגין דמי השכירות שלא שולמו,  ו/או  עד לסכום הקנס בגין האיחור בפינוי המושכר, ו/או  בגין נזקים שלא תוקנו ע"י השוכר.

    לתחום את תוקף הערבות בזמן : הערבות תהיה בתוקף לתקופת השכירות/האופציה+30 יום.

    תנאי : בטרם פניה לערב  ולפני מימוש הערבות יינתן לשוכר פרק זמן מוסכם לתיקון ההפרה.

    • כתב ערבות לשכירות דירה. מה משמעותו?
      עו"ד צבי מונדשיין | 24/06/2020 14:05

      ציפי שלום,

      כמובן שערבות כנגד שכירות, היא ערבות מוגבלת בסכום ומוגבלת בתוקף.

      אין לחתום על ערבות ללא הגבלה בסכום במקרים אלו.

      ניתן לנסח כל נוסח שעולה לפנייך אם הוא מקובל על הצד השני, אולם את

      יכולה למצוא במרשתת נוסחים לכתבי ערבות הצריכים לענות על דרישות צורנית מסוימות.

      בברכה,

      צבי מונדשיין, עו"ד
      מנהל פורום דיני חוזים ועורכי דין
      הרב ישעיהו משורר 20, פתח תקווה

      טלפון: 050-7767113, מייל: Zvimondlaw1@gmail.com