מעטפה = תמרור 820

  • חניה עם שני גלגלים על חלק ממעטפה
    יוחנן | 23/06/2020 15:24

    היי שלום ליועץ י קיבלתי דוח בזמן שחניתי עם שני גלגלים קידמיים על מעטפה הנקודה היא שבין שני בתים יש כניסה לחניה כך יש קטע מת בין הבתים שמשום מה משכו את סימון המעטפה גם לשם יש לציין שלא חסמתי כניסה לחניה עמד לידי רכב שלא קיבל דוח למרות שעמד בכניסה לחניה הייתי רוצה לשלוח תמונות אבל כאן אין אפשרות מה ניתן לעשות

    • מעטפה = תמרור 820
      יעקבי | 23/06/2020 20:13

      שלום יוחנן,

      א. אסור לחנות על מעטפה גם לא בחלק קטן של הרכב. יש כלל: מקצתו ככולו.

      ב. אורך המעטפה נמשך כדי 2 מטר מעבר לרוחב שער הכניסה מכל צד.

      ג. לגבי הרכב שלא קיבל דו"ח: יתכן והזדמן למקום לאחר לכתו של הפקח/שוטר.

      ד. ניתן לצרף תמונות ע"י שימוש ברובריקה "בחירת קובץ" שלמטה.

      בברכה.

      • דוח על מעטפה בחניה עם שני גלגלים
        אבי | 23/06/2020 20:59

        תודה. על התשובה אפעל ע״פ עצתך ואשלם את הדוח תודה ????