מילוי שטר חוב לחוזה שכירות

  • מילוי שטר חוב לחוזה שכירות
    רוני | 19/06/2020 05:08

    לחוזה שכירות של דירה הוסכם על שטר חוב כערבות.

    בשטר יש סעיף של "מקום התשלום", וסעיף של "אם מקום התשלום הוא בבנק יש למלא" - פרטים של הבנק. אודה להבהרה לגבי השאלות הבאות:

    1. מה ומתי ממלאים בסעיף מקום התשלום? האם בעת חתימת החוזה, או בעת הצורך במימוש השטר במהלך או בסוף תקופת השכירות?

    2. מהו מקום התשלום שרושמים? האם את המקום הגאוגרפי בארץ בו נחתם החוזה?

    3א. מתי נמלא את סעיף מקום התשלום בבנק? 3ב. האם יש עדיפות למקום התשלום בבנק על פני מקום אחר?

    תודה

    • מילוי שטר חוב לחוזה שכירות
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 22/06/2020 18:53

      שלום רוני,

      יש למלא את הפרטים במועד חתימת החוזה בהתאם להסכמה עם המשכיר.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com