סרוב חתימה

  • סירוב חתימה פרוייקט תמא
    פנינה | 18/06/2020 09:57

    שלום רב
    יש בית משותף שבבעלות כל האחים לאחר פטירתו של אבי יש לי אח מקושר שאני לא מעונינת ליתום על ההסכם תמא מחשש לזיופים בחתימתי
    האם יש באפשרתם לתבוע אותחי? הבנתי שיש להם 90 אחוז חתימה ולר מבינה מה רוצים דוקא מימני שאני הגורם שמפריע לתהליך
    אודה לתשובתכם יום טוב

    • סרוב חתימה
      עו"ד אילן הלוי | 19/06/2020 13:14

      פנינה שלום

      אם יש להם רוב של 90% אז הם יוכלו לאכוף עליך את קיומו של הפרויקט התמ"א. אני מציע לך לא לטפל בכך אישית (שכן להרגשתי יש כאן הרבה רגשות שמפריעים ביחסים בינכם) ולתת לאדם חיצוני או למישהוא אחר שאת סומכת עליו לטפל עבורך. אני די בטוח שהפרויקט טוב גם לך.

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com