שאלתך אינה שייכת לפורום בנקאות. פני לפורום המתאים

  • שכירות
    ירון | 16/06/2020 09:53

    שלום

    ב20.10 שכרתי יחידת דיור בתוך בית פרטי

    נתתי לבעל הבית 12 שקים ושק פקדון כפי שביקש

    מאז שנכנסו היו לא מעט בעיות ( צפצוף של משאבה ללא הפסקה חודש שהפריע לשינה, חודשיים מזגן שלא עובד , הפסקות חשמל בחורף כתוצאה מהחימום הרצפתי

    שלו ולי אין כל אפשרות להרים את החשמל לעיתים היה קופץ

    והייתי נשארת בלי חשמל עד שהיה מגיע לבית להרים בעצמו , לאחרונה עשה בריכה מעל החצר האנגלית(איפה שכל החלונות של הבית) וכל שישי עושה מסיבות מהשעה 13:00-18:00)

    פנינו אליו כיוו שזה לא רעש סביר ולפעמים גם לא בשעות החוק אמר שהוא מתנצל וממשיך לעשות את זה בלי להתחשב בנו, בנוסף שם על החצר אנגלית דשא ומונע כניסת אויר ליחידה בטענה שזה רק כשהילדים שלו נכנסים לבריכה

    בנוסף הילדים שופכים מים על הדשא וזה מחלחל אל החצר שלנו פנינו אליו ושוב לא עוזר

    אמרהו לו שאנחנו רוצים לצאת מהדירה בהתראה של חודש מראש התעקש שנביא דייר והבאנו

    עכשיו מצאתי לו דייר והוא לא מוכן להחזיר את

    השקים שלי הוא אומר לי שאקח מהדייר שנכנס את השקים שלו ( במקום למשוך מהבנק את השקים שלי) אני לא קוצה להתעסק עם הדייר הבא זה לא נשמע לי הגיוני

    מה ניתן לעשות?

    • שאלתך אינה שייכת לפורום בנקאות. פני לפורום המתאים
      עו"ד אבי זילברפלד | 16/06/2020 09:57

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", בן גוריון 34, רמת גן
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il