האם צריך להוסיף בהסכם השכירות את כל מי שגר בדירה?

  • חוזה שכירות דירת מגורים.
    לילי | 15/06/2020 21:54

    שלום. אני משכירה דירת מגורים לזוג מבוגרים שנה שישית. כל שנה מחדשת את החוזה. בפועל בדירה מתגוררים ,מלבד זוג הורים ,הבת שלהם, אשר בינתיים  התחתנה , והתינוק. בחוזה רשומים רק זוג הורים מבוגרים. האם אני חייבת להוסיף את כל מי שגר בדירה ?  האם יש לזה חשיבות?

    • האם צריך להוסיף בהסכם השכירות את כל מי שגר בדירה?
      עו"ד צבי מונדשיין | 16/06/2020 08:50

      לילי שלום,

      השוכרים הם בני הזוג.

      כל עוד אין במגורי הבת הנשואה הפרה של סעיף מסעיפי ההסכם, לכאורה אין שום בעיה, כמו במקרה רגיל של משפחה עם ילדים.

      הייתי ממליץ לבדוק את פוליסת הביטוח שהשוכרים אמורים היו לחתום עליה, האם היא מכסה כל צדדי ג' וכל מי שגר בדירה.

      בברכה,

      צבי מונדשיין, עו"ד
      מנהל פורום דיני חוזים ועורכי דין
      הרב ישעיהו משורר 20, פתח תקווה

      טלפון: 050-7767113, מייל: Zvimondlaw1@gmail.com