תשלום פיצויים

  • פיצויים בגיל 66
    יעקב | 12/06/2020 19:09

    שלום לעו"ד של הפורום
    קיבלתי מכתב פיטורין כשנה לפני יציאתי לגמלאות, עבדתי 25 שנה במקום העבודה, האם מגיע לי פיצויי פיטרין, משכורת חודשית לכל שנת עבודה והאם זה רק 72% מהמשכורת האחרונה.
    תודה ובכבוד רב, יעקב

    • תשלום פיצויים
      עו"ד לילך אקרמן | 15/06/2020 15:16

      שלום רב

      ככל ופוטרת ממקום העבודה אתה זכאי לפיצויי פיטורים.

      ככל והמעסיק הפריש לקופת הפיצויים במשך כל תקופת העסקתך 8.33% מהשכר בכל חודש לקופת הפיצויים אז הפיצויים הם מה שמצוי בקופת הפיצויים. ככל ולא אז על המעסיק להשלים לך פיצויים בשיעור ההפרש בין מה שמצוי בקופת הפיצויים לפיצויים מלאים

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il