טכנאי מזגנים

  • טכנאי מזגנים
    חגית | 08/06/2020 20:59

    שלום. אני בעלי והילדה (שנה וחצי) השכרנו דירה לחצי שנה... המזגן הגדול בסלון לא עבד מהרגע שהדלקנו אותו בפעם הראשונה ובעל הבית החליט לקנות מזגן חדש וגם להוסיף מזגן לאחד החדרים שהיה בלי. הוא קנה את המזגן והמתקין אמר שהוא יגיע להביא את המזגנים ולהתקין אותם בערך כשבוע וחצי אחרי שבעל הבית קנה אותם. בעל הבית אמר לנו מראש שיתן לנו התראה של יום לפני שהוא יבוא. קבענו איתו באמת יום לפני והוא הבטיח שיגיע בשעה 6 בערב בסוף הוא הגיע ב11 בלילה הילדה כבר ישנה והוא רק שם את המזגנים אצלנו בלי להתקין אותם ואמר שיגיע יום ראשון להתקין שזה לוקח זמן ושהוא רוצה לבוא מהבוקר לעבוד על זה כל היום. הסכמנו וביום ראשון בבוקר ב10 המתקין שלח לבעלי הודעה שעוד שעה הוא מגיע התארגנתי עם הילדה יצאנו לאמא שלי וישבנו שם כל היום אחרי עוד כמה שיחות הגיע השעה 1 והמתקין עוד לא הגיע בעלי בזבז יום עבודה שלם על זה והוא התקשר למתקין ולבעל הבית ואמרו לו שהמתקין בדרך יגיע בשעה 2 ושזה 3 שעות עבודה אמרתי לבעל הבית שאני לא מוכנה שיעבדו אחרי 6 כי הילדה צריכה לישון הוא אמר לי לא לדאוג הם באים עם שני צוותים ומתקתקים עבודה. הם הגיעו לקראת 3 ורק שני אנשים בשעה 6 בעלי שאל אותם עוד כמה זמן יקח להם והם אמרו לו עוד 4 שעות התקשרתי ואמרתי שאין לי איפה להיות עם הילדה עוד 4 שעות היינו כל היום אצל אמא שלי הילדה עייפה צריכה לאכול ושיעצרו תעבודה וימשיכו יום אחר הגעתי הביתה עם הילדה כל הבית אבק בלאגן נראה כמו אתר בניה הטריסים מפורקים המזגנים לא מותקנים אפילו לא אחד ביקשתי מהם שיסדרו וילכו. הם חיכו לבעל דירה בנתיים בעלי התחיל לנקות הם לא ניקו ולא עשו כלום בסוף הלכו מפה רק ב9 בערב השאירו 3 קירות מפורקים בבית אחד מהם בחדר של הילדה טריסים מפורקים המון אבק בכל הבית זבל ואוכל שהם אכלו פה בהפסקה שלהם וכמובן עדין אין אפילו מזגן אחד המתקין הבטיח שלמחרת ב2 הוא מגיע לסיים את העבודה שנשאר עוד שעתיים והוא מסיים. שוב בעלי לקח חופש אני לקחתי תילדה לעוד יום מחוץ לבית בלי שגרה ב2 המתקין לא מגיע לא עונה וגם בעל הבית לא עונה בערך לקראת 4 בעל הבית עונה ובהלם שהמתקין לא הגיע הוא הבטיח שהוא הולך למחסני חשמל ודואג לזה שם הביאו לו את המספר של המתקין שאמר שהוא יכול להגיע ב6 וחצי אמרתי לבעל הבית שזה בלתי אפשרי מפה לשם הוא שכנע אותי שזה רק שעתיים עבודה אז אמרנו בסדר התקשרנו שוב למתקין מסתבר שלפועל שלו יש חתונה והוא לא יכול לבוא הבטיח שוב שיבוא מחר ב12 הבעל בית התקשר בדק איתנו בעלי בסוף הסכים להפסיד עוד יום עבודה אני הסכמתי לבלות עוד יום בחוץ התקשרנו למתקין פתאום זה קפץ לשעה 2 במקום 12 אמרתי גם לבעל הדירה וגם לבעלי שאני לא סומכת על הבן אדם הזה הוא כבר קיבל חצי מהכסף והוא לא מראה שום רצון לבןא לסיים את העבודה פה וניסתי לברר מה עוד ניתן לעשות בקשר לזה זה כבר 3 ימי עבודה 3 ימים בלי שגרה לילדה שהיא ישנה בחדר מפורק כל הבית מלא אבק אין אוויר אין מזגנים אין טריסים ואין לנו מה לעשות. אשמח לדעת משפטית מה מגיע לנו או מה אנחנו יכולים לעשות או לדרוש במצב כזה וממי
    תודה מראש לכל תשובה שאקבל

    • טכנאי מזגנים
      ליאור חאיק, עו"ד | 09/06/2020 15:05

      ככול וההתחייבות של המשכיר היא להתקין את המזגן האחריות היא עליו מאחר והמתקין הוא מטעמו וככול ונגרמו נזקים כתוצאה מרשלנות או ביצוע התחייבויות אתם זכאים לתבוע.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com