עבודת עובדת סיעוד בעבודה נוספת

  • האם רשאי עובד זר בסיעוד לעבוד בעבודה נוספת?
    מיקי | 06/06/2020 07:45

    המטפלת הזרה של אמי 24/7 מתגוררת בביתנו.
    היא רוצה לעשות השלמת הכנסה בימים החופשיים  שלה ולעבוד בניקוי בתים.

    במיוחד בגלל ימי הקורונה זה נראה לי מסוכן עבור אמי.
    בחוזה ההעסקה אין התיחסות לענין.
    האם ניתן למנוע ממנה לעשות זאת?

    תודה.

    • עבודת עובדת סיעוד בעבודה נוספת
      עו"ד לילך אקרמן | 07/06/2020 13:17

      שלום רב

      ראשית אם היא עובדת 24/7 אצלכם ומקבלת שכר בהתאם והיא נדרשת להיות זמינה בהתאם אז על פניו היא לא יכולה לעבוד בעבודה נוספת. בנוסף יש לבחון את אשרת השהייה שלה והעבודה שלה שכן לרוב הן מוגבלות מאוד לעבודה ספציפית ואז לא ניתן.

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il