רישום פלילי

  • רישום
    ציון | 05/06/2020 02:30

    תלונה נגדי היתה ולא הוגש כתב אישום מחוסר ראיות. עבר 12שנה. יש רישום כלשהו נגדי?

    • רישום פלילי
      עו"ד ירון שבס | 10/06/2020 17:45

      שלום רב,
      אתה יכול לפנות כשעליך תעודת זהות לכל תחנת משטרה בה יש שירות לאזרח ולקבל לידיך רישום פלילי ולראות. זו הדרך המהירה והנכונה ביותר.
      בהצלחה,

      בברכה,

      ירון שבס, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      דרך מנחם בגין 65, תל אביב
      טל': 052-6316993; מייל: yaron@sheves-law.co.il

      • כלל
        ציון | 10/06/2020 21:26

        רוצה לוודא באופן כללי. אם יש ר הגיון שיש רישום כלשהו בנסיבות שפורטו. עומר שואל מהו הכלל