באיזה עניינים יכול להעיד מומחה רפואי?

  • שני מומחים
    רוני | 03/06/2020 09:13

    שלום רב, הוגשו שתי תביעות בגין מחלת מקצוע - חבות מעבידים ורשלנות רפואית (איחור באבחנה ע" קופ"ח). ביהמ"ש איחד שני תיקים בטענה שנזק הוא אחד. בהוכחות יתייצבו שני מומחים מטעמי, אחד בכל תיק. האם בהוכחות המומחה מטעמי בתביעה רשלנות רפואית יכול להעיד גם בתיק של חבות מעבידים בסוגיות מסוימות? תודה

    • באיזה עניינים יכול להעיד מומחה רפואי?
      עו"ד ורד פרי | 10/06/2020 16:05

      שלום רוני,

      מומחה רפואי יכול להעיד בתחום מומחיותו. ככל שהמומחה שנתן חוות דעת בתביעת הרשלנות הרפואית, בקיא גם בסוגיות אשר דרושות הכרעה בתביעה של חבות המעבידים - אין מניעה שהוא ייחקר על כך במהלך עדותו.

      בהצלחה!

      בברכה,

      ורד פרי, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      הרי גלעד 5, רמת גן
      טלפון: 03-6136248; מייל: veredpery@barak.net.il