הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

פתיחת מחדש של תיק איחוד משפחות

  • איחוד משפחות
    אלונה | 02/06/2020 16:35

    האם בעקבות הקורונה והלחץ הכלכלי יש יותר סיכוי לבקשה נוספת (הקודמת נדחתה) לאיחוד משפחות לנוכח המצב?

    • פתיחת מחדש של תיק איחוד משפחות
      עו"ד גיא דוד | 02/06/2020 16:38

      אלונה שלום,

      תודה על פנייתך.

      אין בהכרח קשר בין משבר הקורונה ובין סיכוייה העתידיים של הבקשה לאיחוד משפחות שנדחתה בעבר.

      יחד עם זאת, חשוב לציין כי במקרים רבים ניתן לסייע ולפתוח תיקים שנדחו.

      הרשות תבחן כל מקרה לגופו, על פי נסיבותיו, ובשלב זה (לאחר שכבר הייתה דחייה) מומלץ לקבל ייעוץ מקצועי.

      בברכה,

      גיא דוד, עו"ד
      מנהל פורום הסדרת מעמד
      יצחק שדה 17, פינת המסגר 39 - מגדל נצבא, קומה 14 ת"א

      טלפון: 077-5150116, מייל: gie@dss-adv.com