דוח עיריה

  • ערעור על דוח
    ט | 02/06/2020 15:17

    קיבלתי דוח ואני מתכוון לערער עליו. על הדוח הפיזי כתוב דבר אחד (הדלקת מנגל בשטח אסור) בעוד בדוח הדיגיטלי באתר העירייה כתוב אי פינוי פסולת.

    לאיזה מהם אני אמור להתייחס בערעור? לדיגיטלי או פיזי? (סעיף העבירה זהה בשניהם והוא: עשיית מעשה שיש בו כדי לגרום סכנה, מפגע או נזק לאחר או הפרת הסדר על שפת הים)

    (מתכוון לערער עקב כך שהמנגל לא הודלק והוצב בשטח פתוח שבו לא היה תמרור אוסר לעומת מה שנטען, והשלט שעליו ניתן הדוח מדבר גם על מנגל וגם על הכנסת מזון)

    • דוח עיריה
      עו"ד ירון שבס | 10/06/2020 17:41

      שלום רב,
      עליך להתייחס לדוח הפיזי. עצם העובדה שיש שני דוחות מהווה בעיה שיש עליה אולי  להעיד לטובתך.
      בהצלחה

      בברכה,

      ירון שבס, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      דרך מנחם בגין 65, תל אביב
      טל': 052-6316993; מייל: yaron@sheves-law.co.il