חברת גוש חלקה

  • חברת גוש חלקה
    שוקי | 01/06/2020 18:39

    אני יורש יחידי של אימי . היא היתה בעלת מניות יחידה בחברת גוש חלקה של מגרש חקלאי. נפטרה לפני 30 שנה. לא פעלתי כלום בנידון. מה עלי לעשות כדי שהמגרש יהיה בבעלותנו? אודה להסבר

    • חברת גוש חלקה
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 02/06/2020 12:33

      שלום שוקי,

      לצורך רישום המניות על שמך יש לעדכן את תיק החברה ברשם החברות. אם לא שולמה אגרה לרשם החברות יתכן שהחברה נמחקה/צברה חובות ויהיה צורך להסדיר גם עניין זה.

      על מנת לרשום את הזכויות במגרש על שמך תוכל כיורש של אמך לבצע פירוק מרצון של החברה.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com