תביעה נגד בעל מקצוע גרוע

  • בעל מקצוע לא טוב
    ארתור | 01/06/2020 12:36

    שכן שלי גרם לדירה שלי נזק מסוים. שכרתי בעל מקצוע שיתקן את הנזק. שילמתי לו כסף והוא עשה עבודה גרועה. אני הייתי מאוד מודאג מאיך שהוא עובד וגם לא עושה מה שצריך וכמו שצריך, ובסופו של דבר הייתי צריך לעשות חלק מהעבודה בעצמי (אני קצת מבין בזה). השכן שלי החזיר לי את מה ששילמתי לבעל המקצוע. השאלה שלי היא האם אני יכול לתבוע בבית משפט את בעל המקצוע ששילמתי לו כי עשה עבודה חלקית וגרועה וקיבל תשלום על עבודה טובה ושלמה אז שיחזיר לפחות חלק מהסכום שקיבל ממני, או שאני לא יכול לתבוע כי יגידו לי שממילא קיבלתי מהשכן החזר של מה ששילמתי לו אז בעצם לא הפסדתי כסף?

    • תביעה נגד בעל מקצוע גרוע
      עו"ד צבי מונדשיין | 01/06/2020 17:28

      ארתור שלום וברכה

      אתה יכול לתבוע את בעל המלאכה בביהמ"ש לתביעות קטנות ואח"כ להתחשבן עם השכן.

      התביעה היא על עצם העבודה הגרועה ועל כך שלא קיבלת תמורה, לדעתך, בעד כספך.

      בברכה

      בברכה,

      צבי מונדשיין, עו"ד
      מנהל פורום דיני חוזים ועורכי דין
      הרב ישעיהו משורר 20, פתח תקווה

      טלפון: 050-7767113, מייל: Zvimondlaw1@gmail.com