נזק גופני מקורקינט

  • קוקרינט חשמלי חונה
    מישהו | 31/05/2020 11:00

    אהלן. לאחרונה הלכתי על המדרכה. קוקרינט חשמלי של חברת ליים בלט לתוך המדרכה. יש להם לוחיות רישוי בולטות למעלה. נחתכתי מהלוחית ברגל עמוק, 5 ס"מ. אנטיביוטיקה ו3 ימים בבית.
    אפשר לדעת מה הנוהל לקבל פיצוי על נזק כזה? איך כדאי לי להתחיל את התהליך? תודה

    • נזק גופני מקורקינט
      עו"ד תומר ששון | 31/05/2020 14:23

      שלום,

      באופן עקרוני ע"פ המתואר עומדת לך עילת תביעה כנגד חברת הקורקינטים,וזאת בהנחה והקורקינט עמד בצורה אשר היוותה סיכון להולכים ושבים.

      מומלץ כי תפנה לעו"ד העוסק בעניינים אלה לצורך התחלת התהליך.

      בברכה,

      תומר ששון, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      שלומציון המלכה 18, ירושלים
      טל': 050-7947421; מייל: tomer3630@gmail.com