הגשת בקשה לביצוע פסק דין בהוצאה לפועל

  • האם אני עובד בשביל הוצאה לפועל וגם משלם להם?
    אילן | 25/05/2020 13:42

    שלום

    יש לי פסק דין מול קבלן שמסרב לשלם לי. באתי היום להוצאה לפועל אחרי שפירנסתי כבר את השופט, את הנתבע, את העורך דין שלי, ואני הוא זה שבתחתית שרשרת המזון, עכשיו תורי לפרנס את הוצאה לפועל.

    באתי לשם , הפקידה אמרה לי תביא לי זה, תמלא את זה, עכשיו תכתוב כאן..אתה צריך לשלוח להם מכתב בשמנו... ושיא השיאים אתה צריך לבדוק אם יש מה לעכל לחברה..... אלוהים אני עוד משלם להם כסף. למה אני צריך לעשות הכל בשבילם. מסתבר שהפשע משתלם במדינה

    מה התהליך במדויק בהוצאה לפועל ? כי מה שכתוב באתר ומה שהפקידה החצופה אמרה לי יש פער גדול

    • הגשת בקשה לביצוע פסק דין בהוצאה לפועל
      עו"ד אריאל שוורץ | 31/05/2020 10:35

      שלום רב,

      עליך להגיש בקשה לביצוע פסק דין בלשכת ההוצאה לפועל תוך הוספת פסק הדין שניתן לטובתך כולל חותמת מקור של מזכירות בית המשפט (בבית המשפט בו ניתן לטובתך פסק דין).

      ככל שהינך מתקשה במילוי טפסי פתיחת התיק מומלץ להסתייע חינם בליווי משפטי של עמותת "הל"ב במשפט" או קלינקת סיוע של אוניברסיטת בר אילן. (פרטים באתר הפקולטה למשפטים של האוניברסיטה).

      בברכה,

      אריאל שוורץ, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      דרך אבא הלל סילבר 12 (בית ששון חוגי), רמת גן
      טל': 052-6477990; מייל: arielsc.law@gmail.com