עמותת בית כנסת

  • עמותת בית כנסת
    עמירם | 31/05/2020 10:29

    יסדתי אגודה עוטמנית בשנת 1976 ועמדתי כראש האגודה שמטרתה בניית בית כנסת ואכן הבית כנסת נבנה על שטח של הרשות המקומית . בשנת 1995 עברתי דירה וכך שלא היה לי קשר ישיר אם בית הכנסת בפועל. חלק ממתפללי בית הכנסת ללא ידעתי עשו ישיבת וועד ללא ידעתי . והם אינם מחברי האגודה שיסדתי.והכתירו יושב ראש חדש חדש לאגודה ללא ידעתי והסכמתי. ובמקביל שינו את האגודה לעמותה. האם כיום יש לי אפשרות משפטית לקבל חזרה את ניהול בית הכנסת כמי שייסד את האגודה של בית הכנסת?? ?ויש מסמכים שמעידים על הכול

    • עמותת בית כנסת
      עו"ד שי בייזר | 02/06/2020 15:46

      שלום עמירם,

      פורום זה (ופורומים בכלל) אינו המקום המתאים לסוג הייעוץ המשפטי שאתה זקוק לו.
      אני ממליץ לך לפנות לעו"ד (שעוסק בתאגידים) לקבלת ייעוץ פרטני ואישי, לאחר שזה ישמע את כל הנסיבות ויעבור על המסמכים הנדרשים.

      מקווה שהייתי לך לעזר,

      שי בייזר, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בתי משפט

      שד' רוטשילד 134, ת"א
      טל': 03-5600602; מייל: shay@beiser-law.co.il