הקפאת מנוי בקאנטרי

  • המשך הקפאת מנוי בקנטרי לאור הקורונה
    רמי | 31/05/2020 10:24

    שלום רב. המנוי השנתי שלי לקנטרי מסתיים באפריל. בחודש פברואר שילמתי עבור שנה נוספת את על הסכום לשנה מראש.

    ב15/3הוקפא המנוי על ידי ההנהלה כמתבקש לאור הקורונה.

    ב27/5הוחזרו הבריכות לפעול.

    פניתי במייל על הנהלת הקנטרי בבקשה להמשיך את ההקפאה לאור מצב התחלואה המתמשך מתוך חרדה מתוך חשש מאי שמירה על הכללים ומתוך רצון להגן על בריאותי. מההנהלה נמסר לי שהמנוי יוקפא רק אם אמציא אישור מהרופא המטפל שאסור לי לעסוק בספורט. זה לא המצב. לא אביא אישור.שאלתי היא נוכח המצב הנוכחי נוכח אי הוודאות באשר להדבקה בבריכה ולאור העובדה שאינני מוכנה לקחת סיכוני בריאות מיותרים בשלב זה מה הדין בנושא זה?

    מה אוכל לעשות בשלב זה כדי לא להפסיד את כספי.אני מרגישה שהחיים לבלי יכולת להשתחרר מכל.

    תודה על תשובתך איילה

    • הקפאת מנוי בקאנטרי
      ליאור חאיק, עו"ד | 31/05/2020 16:18

      היי רמי

      הסוגיה טרם הגיעה לפתחו של בית המשפט.

      אני יכול לחשוב על טענות לשני הצדדים, אבל אין לי פיתרון בית ספר.

      אציין כי נושא ההקפאה אינו מוסדר בחוק ותמצא לכך התייחסות במסגרת ההסכם ביניכם.

      אם הענין בוער בעצמותייך, אתה יכול לבטל את המנוי לפי חוק מכוני הכושר ובהמשך להגיש תביעה קטנה ולטעון להשבה לאור טענתך שאין לחייב אותך להמשיך ולהיות מנוי בתנאי אי וודאות של הקורונה מחשש למצב בריאותי.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com