האם ניתן לתבוע על דברים שנאמרו במסגרת ערר?

  • הוצאת דבה בדיון בערר של מחוז תל אביב
    שירה | 30/05/2020 17:59

    שלום : הייה דיון בערר לתכנון ובנייה באמצעות זום . אני הייתי העוררת והשתתפה בזום חברה של בעל דירה בבניין . ראש הועדה נתנה לה לדבר והיא בעצם לא אמרה שום תוכן חוץ מ5-7 מילים שהם : "שאני פועלת בסחיטה."    האם יש לי עילה לתביעה. ? . בוועדה כולם שמעו זאת . כך שיש לי את כל אלו שישבו בועדת הערעור כעדים.

    תודה רבה

    • האם ניתן לתבוע על דברים שנאמרו במסגרת ערר?
      עו"ד תום שנפ | 30/05/2020 21:12

      שירה שלום,

      בהתאם לסעיף 13(5) לחוק איסור לשון הרע, לא ניתן להגיש תביעת לשון הרע בגין פרסומים שנאמרו במסגרת דיונים משפטיים, לרבות דיון בערר כפי שאירע בעניינך.

      מקווה שהייתי לך לעזר.

      בברכה,

      תום שנפ, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      ה' באייר 39, ראשון לציון
      טלפון: 050-8550611 ; מייל: office@schnapp-law.co.il