מכירת קרקע חקלאית פרטית

  • מכירת קרקע פרטית
    מאיה | 27/05/2020 14:51

    אני מעוניינת למכור  קרקע חקלאית 188 מ"מ (הופקדה במחוזית) באזור יוקרתי מאד ומבוקש, אך עם צפי בניה לטווח של כ- 10 שנים קדימה ואולי יותר

    פרסמתי מודעות מכירה במס' אתרים רלוונטיים ( גם לפני "הקורונה") אך ללא הצלחה (כמעט אפס פניות)

    שאלתי היא: בנוסף לליווי המשפטי המקובל, האם יש ביכולתם של עו"ד מקרקעין אמצעים ספציפיים נוספים (כמו לקוחות מתעניינים למשל)  שיכולים לסייע במכירה של קרקע?

    תודה

    • מכירת קרקע חקלאית פרטית
      עו"ד אופיר קנפו | 31/05/2020 18:08

      מאיה שלום,

      ייתכן מאוד שחלק מעורכי הדין העוסקים במקרקעין יכולים לסייע לך באיתור לקוחות פוטנציאליים לרכישת הקרקע שבבעלותך.

      מוזמנת להעביר לדואר אלקטרוני של משרדנו פרטים אודות הקרקע ונבדוק כיצד ניתן לסייע.

      בברכה,

      אופיר קנפו, עו"ד
      מנהל פורום נדל"ן ודיני מקרקעין
      בית אמות משפט, שדרות שאול המלך 8, תל אביב

      טלפון: 03-6866828, מייל: ofir@taklaw.co.il