סעיפע החוק שהופרו

  • פעילות מבנה ציבורי בדירה פרטית
    אב | 27/05/2020 03:56

    שלום רב, האם הסבת דירת שכנים, המושכרת לבית כנסת וישיבה הינה חוקית? השוכרים והמשכיר ביודעין מפעילים במקום ישיבה והדירה היא פרטית כלומר מיועדת למגורים של משפחה ואדם פרטיים הבית אינו פרטי. יש בו גם חצר שבה מסתובבים כאילו זו חצר בית כנסת, עשרות ומאות תלמידי ישיבה. למותר לציין, כי זה מהווה מטרד גדול ביותר, ומפריע למנוחתנו כשהחלון שלנו פונה בדיוק לחצר והגינה המדוברות. הזמנת משטרה לא סייעה בדבר, ולא פתרה הם מלגלגים וצוחקים על המשטרה. האם זהו נחשב מבנה ציבור ולכן זה בלתי חוקי? אם אכן זה לא חוקי, כיצד ניתן לפעול בעניין באופן אנונימי? כי אין לנו רצון להיחשף. מדובר בבעלים בעייתי שמסרב לשתף פעולה בכל דרך, ומתעלם מכל הפניות אליו בזלזול ותוך הכפשות כנגד המתלוננים והפצת לשון הרע כנגדם. בתודה מראש.

    • סעיפע החוק שהופרו
      אב | 27/05/2020 03:59

      בנוסף, אשמח לדעת אילו סעיפי חוק מצביעים על ההפרות הללו?
      בתודה מראש

      • הפעלת בית כנסת בדירת מגורים
        לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 27/05/2020 17:00

        שלום רב,

        נא הפנה שאלתך לפורום תכנון ובניה באתר זה.

        בברכה,

        לילך עתני, עו"ד
        מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

        בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
        טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com

        • הפנייה לפורום אחר
          אב | 29/05/2020 08:04

          שלום רב באמת שחיפשתי רק לא ראיתי שקיים פורום תכנון ובניה באתר. האם תוכלי לצרף קישור אליו או לחלופין להשיב לי משום שזהו פורום דיני מקרקעין ונראה לי כי הוא תואם לסוג שאלתי. תודה מראש.

          • פורופ תכנון ובניה
            מיכל | 29/05/2020 12:30