שכר טרחה

  • אשמח לשמוע עמדתכם
    רובי | 21/05/2020 08:24

    סכמתי עם לקוח על מחיר לטיפול בתביעה שהוגשה נגדו באופן שישלם על בנק שעות מראש, כאשר גם אם לא נשתמש בסופו של דבר בכל בשעות, הסכום ששולם יהיה תשלום מינימלי, ובכל מקרה שיעבור את השעות, יפקיד שוב זון עבור בנק שעות נוסף( ישלם 10000 שח עבור x שעות, השעות לא מולאו והסתיים הטיפול בתיקים הסכום ישאר אצלי. השתמשנו בכל השעות ישלם שוב 10000שח באותה מתכונת) התובע הגיש עכשיו שוב את אותה תביעה פעם שניה, זאת לאחר שהגשתי כתב הגנה בתיק המקורי. כמובן שהתנהלות התובע אינה תקינה. השאלה שלי אם יש לראות בתביעה החדשה חלק מההסכם ולהשתמש בבנק השעות או לגבות שכר טרחה מחדש על טיפול בסילוק התביעה החדשה. אשמח לעמדתכם.

    • שכר טרחה
      צבי שמיר, עו"ד | 26/05/2020 14:24

       אם הבנתי נכון יש מעשה בית דין ועל כן לא הייתי מבקש שכר טרחה עבור בקשת דחייה על הסף.

      ככל ויש לטפל בתיק לטעמי מדובר באותו תיק.

      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com

      • רובי
        רובי | 26/05/2020 16:03

        התיק  הקודםעוד מתנהל. כפי  שציינתי רק הוגש בו כתב הגנה. התובע הגיש שוב את התביעה.  מה עמדתכם על שכר הטרחה כאמור

        • תביעה כפולה
          צבי שמיר, עו"ד | 26/05/2020 16:13

           במסגרת בנק השעות הגש בקשה למחיקה על הסף לפי תקנה 100 לתקנות סדר הדין האזרחי, תשמ"ד-1984
          בברכה,

          צבי שמיר, עו"ד
          מנהל פורום הוצאה לפועל

          צה"ל 26, גן יבנה
          טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com