סגירת מרפסת

  • סגירת מרפסת
    שימעון | 25/05/2020 10:41

    שלום רב, ברצוני לסגור מרפסת שירות לחדר עבודה. מה בדיוק עליי לעשות? אילו מסמכים להגיש? תודה מראש.

    • סגירת מרפסת
      עו"ד ציפי מרגלית | 26/05/2020 15:47

      שימעון שלום,

      לפני שאתה מתכנן להפוך את מרפסת השרות לחדר עבודה ממליצה לבדוק בועדה המקומית האם הדבר אפשרי. אסביר: בדירת מגורים יכולים להיות שטחים שמסווגים באופן שונה: שטחים עיקריים ושטחי שרות. אי אפשר להפוך שטח שרות לשימוש של שטח עיקרי, כפי שאתה מבקש לעשות בהסבת מרפסת השרות לחדר עבודה. מציעה שתבדוק בועדה המקומית האם מוצו כל זכויות הבניה (לשטחים עיקריים) בבניין. במידה ולא מוצו, אתה יכול להגיש בקשה להיתר בניה לשינוי השימוש.

      בהצלחה.

      בברכה,

      ציפי מרגלית, עו"ד
      מנהלת פורום תכנון ובנייה

      רחוב יגאל אלון 94, מגדל אלון 2 תל אביב
      טלפון נייד: 050-6444555 ; מייל: tsipi@margalit-law.co.il