מה קורה כאשר בן הזוג פושט רגל?

  • תהליך פש"ר אצל בני זוג
    שרון | 25/05/2020 10:39

    בן זוגי ככל הנראה עומד להתחיל תהליך של פשיטת רגל. האם ההליך יכול להשפיע עליי באיזושהי צורה? על הנכסים שלי? אודה לתשובתכם המהירה.

    • מה קורה כאשר בן הזוג פושט רגל?
      עו"ד קובי צאיג | 26/05/2020 14:34

      שלום רב!

      ראשית אני מקווה שהעניין של הצורך בפשיטת רגל ללא חלופות נבחן היטב טרם כניסתו של בן זוגך להליך.

      עניין השפעתו עלייך, תלויה במספר גורמים ולכן דרושים לי פרטים נוספים. האם חשבונות הבנק משותפים? האם יש נכסים אחרים משותפים? נכס מקרקעין משותף?  האם הסיבה היא קריסה עסקית לעסק שאת אינך חלק ממנו או שאת חלק ממנו? אלו רק מחל מהשאלות שהתשובות עליהן דרושות כדי לתת מענה מקצועי מתאים לשאלתך.

      מומלץ להתייעץ עם עו"ד המתמחה בנושא

      בברכה,

      קובי צאיג, עו"ד
      מנהל פורום פשיטות רגל

      רחוב זאב ז'בוטינסקי 7, מגדל משה אביב, רמת גן
      טלפון: 03-6125512 ; מייל: kobi@zaig-law.com