איחור משלוח מהסופר

  • איחור משלוח מהסופר
    רון | 22/05/2020 15:43

    שלום, ביצענו הזמנה מרשת סופרים באתר און ליין שלהם עם קניות לשבת, תיאמנו מועד הגעה ליום ו' לשעה 13:00, המשלוח לא הגיע. לאחר בדיקה מעמיקה, כתוב שהמשלוח יכול להיות מסופק עד שעתיים, ז"א עד השעה 15:00, בפועל המשלוח הגיע בשעה 16:00, האם זה נחשב איחור של 3 שעות מהמועד המקורי שתיאמנו? או בגלל שהם כתבו שיכולה להיות אספקה של עד שעתיים זה נחשב שיש להם רק שעה איחור? האם זה הפרה של חוק הטכנאים ואני זכאי לפיצוי?

    • איחור משלוח מהסופר
      ליאור חאיק, עו"ד | 23/05/2020 14:07

      אין קשר לחוק הטכנאים.

      מדובר בזוטי דברים, אין כדאיות בהגשת תביעה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • איחור משלוח מעל ל שעתיים מהטווח
        יעקב | 14/04/2022 11:09

        משלוח שהגיע באיחור של שעתיים ו 4 דק מטווח הזמן הנקוב.

        להבנתי, אמורים לפצות על האיחור

        איך פועלים?