הארכת חלת בהריון

  • הארכת חלת בהריון
    גאיה | 22/05/2020 15:00

    אני בחודש חמישי להריון. הוצאתי לחלת ב23.3 עד ל23.5 באישור הממונה על עבודת נשים. כעת המעסיק מעוניין להאריך לי את החלת בחודשיים נוספים, קרי עד לסוף חודש יולי. סהכ 4 חודשי חלת. נוצר מצב שימי האבטלה שלי נגמרים ואני נשארת בלי הכנסה. סירבתי להארכה.
    1- האם הממונה תיצור עמי קשר על מנת שאוכל להציג בפניה את הסיבות?
    2- במידה והמעסיק רושם בבקשה לממונה שהסכמתי על אף שלא הסכמתי, איך אוכל לדעת זאת? המעסיק מחויב להעביר לי רק את החלק הראשון של הבקשה.
    3-מה האפשרויות העומדות בפני במצב זה?
    תודה רבה.

    • הארכת חלת בהריון
      עו"ד לילך אקרמן | 23/05/2020 23:07

      שלום רב

      ראשית הממונה אכן אמור לפנות אליך . בכל מקרה את יכולה ליזום פנייה לממונה ולעדכן בעמדתך. יש לך על גבי האישור שניתן את הפרטים ליצירת קשר.

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il