המועד להגשת כתב הגנה לפי התיקון לתקסד"א

  • תיקון כתב תביעה
    אפי | 22/05/2020 10:11

    נדרשתי לתקן את כתב התביעה.

    האם לכתב הגנה מתוקן יש גם 60 יום?

    האם צריך להעביר פיזית את הכתב תביעה מתוקן או ניתן להסתפק בזה שהעוד של הצד השני ראה את התיקון בנט המשפט?

    אם נדרש גם העברה פיזית, האם הימים הנדרשים הם 60 יום מהעברה הפיזית או מיום העברת התיקון במייל.

    תודה.

    • המועד להגשת כתב הגנה לפי התיקון לתקסד"א
      עו"ד אלי מור | 24/05/2020 10:14

      אפי שלום,

      ככלל, המועד להגשת כתב הגנה לפי התיקון לתקנות סדר הדין האזרחי הוא 60 יום ממועד מסירת כתב התביעה לצד השני.

      ישנם הליכים משפטיים בהם פרק הזמן להגשת כתב הגנה קצר יותר, אך לא ציינת באיזה הליך מדובר במקרה שלך.

      את כתב ההגנה עליך להמציא לצד השני במסירה אישית לפי הוראות הדין.

      בהצלחה.

      בברכה,

      אלי מור, עו"ד
      מנהל פורום בתי משפט
      פארק אולימפיה, מוטה גור 9, קומה 4, פ"ת

      טלפון: 03-6959990, מייל: eli@mor-lawyers.co.il