"מחיקת מניות"

  • מחיקת בעל מניות
    ליאור | 21/05/2020 21:03

    לפני כעשר שנים , אבי ז"ל רשם אותי כבעל מניות בחברה בשיעור של חמישים אחוז
    חבר של אבי המנוח שהוא גם בעל מניות בחמישים אחוז וגם דירקטור בחברה , צלצל אלי ואמר לי כי הוא מבקש שאמחק מהיותי בעל מניות היות ולחברה אין פעילות כלל.

    היות ואני לא בוטח בו רציתי לשאול איך ניתן לדעת שלחברה אין פעילות?  מהם רווחי החברה אם בכלל? האם להסכים לבקשתו?
    אני מעוניין לבדוק לפני שאנקוט בפעולה כלשהי.
    מה עלי לעשות?

    • "מחיקת מניות"
      עו"ד משה כאהן | 22/05/2020 11:04

      בברכה,

      משה כאהן, עו"ד
      מנהל פורום דיני חברות

      שד' שאול המלך 35, ת"א
      טל': 03-6914775; מייל: mk@kahn.co.il אם לחברה אין פעילות הדרך המקובלת הינה לפרק אותה. לכן לא ברור מדוע מוצע לך לותר על מניותיך.