עילת תביעה

  • עילה לתביעה
    לוגי | 20/05/2020 21:14

    שלום לך שוב
    אני מרשה לעצמי להיות "חצוף" ולשאול עוד שאלה ( מכאן כבר אדע להתנהל לבד )

    אמי גרה בדמי מפתח
    על פי חוק תתאפשר גישה חופשית לדייר המוגן בכל זמן נתון לכל המתחם הציבורי בביניין ובפרט זה הגג
    ועד הבית החליף מנעול לגג והחליט שמעטה ואליך כל דייר שרוצה לעלות לגג יצטרך לקבל מפתח שנמצא אצל 2 מדיירי הביניין בלבד
    כשפניתי לבעל הבית
    והדגשתי שאני רואה הפרה חמורה בהתנהלות שלו מולי
    מכוון נמנעת ממני גישה לגג במצבי חרום של תיקון דוד שמש ואני אדרש לחפש את בעל המפתח ותלוי בזמינותו של האוחז במפתח
    ענה,הברנש : מה אני יכול לעשות זאת החלטה,של הועד
    הדגשתי בפניו שזכויותי נפגעו ואני מבקש ממנו להשיב ת׳מצב,לקדמותו ( עד החלפת המנעול היה ברשותי מפתח לגג) מכוון שחלק מחובותיו כמו שאמרתי לאפשר לי להתנהל חופשי במתחם הציבורי בביניין
    מה עוד,שההתנהלות היא בין הדייר המוגן לבין בעל הבית ולא תלויה בשינויי ניהול או החלטה של ועד כזה או אחר
    הברנש מסרב !!!
    שאלה : האם לאור מה שתיארתי זה אכן הפרה חוזית מצידו ויש לי עילה לתבוע אותו
    בתודה מראש
    לוגי

    • עילת תביעה
      עו"ד מיכאל שטרית | 24/05/2020 07:59

      יש להפנות את השאלה לפורום בתי המשפט

      בברכה,

      עו"ד מיכאל שטרית
      מנהל פורום נדל"ן ומקרקעין

      בן צבי 7א, בית שמש
      טל': 02-9925566 ; מייל: michael@sb-law.co.il