נפלתי במלון, אפשר לתבוע?

  • נפילה במלון
    ירדן | 20/05/2020 20:38

    היי בעת חופשה משפחתית במלון ישרוטל באילת נפלתי בלובי עקב מים שהיו על הריצפה בעקבות כך קיבלתי מכה חזקה ביד ועוד מכות יבשות בגוף הייתי במיון כמה שעות ולמשך כל זמן הנופש סבלתי מכאבים דיברתי עם הצוות והם העבירו אותי לסוויטה למשך שאר ימי הנופש לאחר מכן כתבתי להם מכתב ודרשתי פיצוי אך הדבר היחיד שקיבלתי הוא 20% הנחה לחופשה הבאה שאותם לא מימשתי ולא רציתי להענות לפיצוי הזה מאחר והוא לא מספק שאלתי היא האם למרות שעברו 3 שנים אני יכולה עדיין לתבוע את המלון?
    חייבת לציין שהם מעולם לא הודו בהתרשלות של המים על הריצפה וטענתם שההעברה לסוויטה נבעה מרצון טוב שלהם להנעים לי את השהות במלון

    • נפלתי במלון, אפשר לתבוע?
      ליאור חאיק, עו"ד | 22/05/2020 11:17

      היי ירדן

      אפשר להגיש תביעה רגילה או קטנה עד סכום של 34,000 שח.

      ככול ויש לך ראיות הסיכוי שהתביעה תתקבל טוב, אבל מצד שני תצטרכי להסביר מדוע חיכית שלוש שנים עד שהגשת התביעה. אמנם ההתיישנות שבע שנים אך יש כאן שיהוי מסוים שלדעתי לא אמור לפגוע בסיכויים שלך בהנחה והראיות שיש לך לגבי האחריות והנזק שנגרם לך הן מספיקות.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com