חוות דעת שמאי

  • עירור שמאות
    אורית | 18/05/2020 14:15

    שלום!

    במשך כמה זמן אפשר לערער את החוות דעת של שמאי?

    • חוות דעת שמאי
      עו"ד מיכאל שטרית | 19/05/2020 08:46

      מה סוג חוות הדעת של השמאי? סוג השמאות? עבור הבנק? פרטית? שמאות עבור היטל השבחה?

      בברכה,

      עו"ד מיכאל שטרית
      מנהל פורום נדל"ן ומקרקעין

      בן צבי 7א, בית שמש
      טל': 02-9925566 ; מייל: michael@sb-law.co.il

      • עירעור שמאות
        אורית | 19/05/2020 09:38

        תודה על תשובה!

        שמאי נתן את החוות דעת על שווי דירה לפי פס"ד בה"ד במסגרת גירושין. אבל הוא נתן לא לתאריך הקרע אלא לתאריך הביקור בית. האם יש לי זכות לערער? במשך כמה זמן? או בכלל אני צריכה לעשות מהשהו אחר? האם אפשר לדבר שבה"ד הזמין לעשות שמאות?

        • שאלות הבהרה למומחה
          עו"ד מיכאל שטרית | 19/05/2020 09:42

          שלום וברכה,

          אומנם השאלה מתאימה לפורום בתי המשפט אך יחד עם זאת, ההליך הוא לא "ערעור" אלא ניתן להגיש שאלות הבהרה למומחה בית הדין ביחס לחוות הדעת באמצעות בית הדין

          בברכה,

          עו"ד מיכאל שטרית
          מנהל פורום נדל"ן ומקרקעין

          בן צבי 7א, בית שמש
          טל': 02-9925566 ; מייל: michael@sb-law.co.il